2020 Év vége

Az elmúlt év teli volt kihívással. Nem tudtunk találkozni, pedig az egyik fontos része a családunknak a találkozás. Találkozások, együtt töltött idő, ami lehet komoly, lelkigyakorlat vagy könnyedebb beszélgetés, gyerekfoglalkozás. De szerencsére két zarándoklatot is meg tudtunk tartani, kerékpárral, gyalog és autókkal.

Ezek mindig lelkesítenek minket, hogy vírusidőben is sikerült egy kicsit  együtt lenni, szabadtéren, közösen imádkozni. 

Kihívás volt, de megcsináltuk!

Az új évben, a kisfiam egyik nap reggel, miután felébredt, azt mondta: anya menjünk el most úgy ahogy szoktunk, menjünk el együtt...tudod...úgy ahogy sokan megyünk "vándorolni"! 

Kérdeztem: zarándokolni? -Igen! Menjünk zarándokolni, mondta nagy örömmel.

Elnökünk Kucsák Gábor Migazzi díjban részesült, amire igazán büszkék vagyunk. Önzetlen sok munkáját nem tudjuk meghálálni, csak megköszönni. Ez a díj elismerés volt és igazán megtisztelő.

Az év végén sikerült egy szép "angyali" teendőt csinálnunk, megajándékoztuk a Naszály úti gyermekotthon lakóit, személyre szóló ajándékokkal. A közvetítő szerepet a Karitász vállalta. Sikerült még egy egyedülálló anyukát  is segítenünk, sok sok tartós élelmiszerrel, tisztasági szerekkel és ajándékokkal. Jó érzés volt, hogy örömet tudtunk csalni az arcokra. 

Reméljük az új év, új lehetőségeket hoz és sok sok találkozást!


KM





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csíksomlyó 2023

Első Kolping Tábor